Dr Emin Mammadov: Tot ce trebuie să știi despre IODOTERAPIE. Interviurile DC Medical
24 noi 2020 / 13:20
Dr Emin Mammadov vine la Interviurile DC Medical, de la ora 16.00, pentru a ne explica ce este IODOTERAPIA: în ce afecțiuni este ea indicată, cum se face și ce rată de succes are. 
Dr Emin Mammadov. Foto: Sanador
EXCLUSIV

Dr. Emin Mammadov, medic specialist Endocrinologie de la Centrul Oncologic Sanador, vine astăzi, de la ora 16.00, pentru a discuta despre IODOTERAPIE. 

Vom afla, printre altele, ce înseamnă iodoterapia sau terapia cu iod radioactiv și în ce tipuri de cancer este ea indicată, dacă poate fi ea tratament de primă linie sau e nevoie de intervenție chirurgicală înainte, cum se face propriu-zis și ce analize/investigații se fac pacienților care au recomandare de iodoterapie?

De asemenea, aflăm și dacă pacienții cu această terapie sunt internați sau tratați în ambulator, dacă vorbim de un tratament unic sau de mai multe ședințe, și, foarte important, cum acționează efectiv iodul reactiv în organism și cât de eficientă este această terapie. 

Emisiunea va fi transmisă pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical, simultan, astăzi, 24 noiembrie, de la ora 16.00. 


Ştiri Recomandate

Vaccinarea
EXCLUSIV
Dan Zaharescu, legea vaccinării: este într-o fază finală


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri