Importanța Registrului Național de Audiometrie. Dr. Adelina Androne: Asta aștept! Așa am putea ajuta

Registrul National de Audiometrie Foto: Freepik @EyeEm
EXCLUSIV
Implementarea unui registru național de audiometrie reprezintă o etapă crucială în monitorizarea eficientă a pacienților cu implant Cohlear.

Implementarea unui registru național de audiometrie este esențială pentru o monitorizare eficientă a pacienților care au beneficiat de implant Cohlear. Un astfel de sistem va permite o urmărire mai detaliată a progresului fiecărui pacient și va facilita colaborarea între maternități și ORL-iștii pediatri.

Acest lucru ar putea duce la îmbunătățirea continuă a procedurilor și a rezultatelor, reducând în același timp costurile și optimizând tratamentul oferit.

"La noi în maternitate se face în procent de 100%, se retestează și avem mai departe și o colaborare cu ORL-iștii pediatri de la Budimex. Ce aș zice eu, ca și registru de vaccinări, așa facem, cum ați spus despre registre, eu ca neonatolog doar introduc datele fiecărui pacient", a declarat Dr. Adelina Androne, Medic Primar Neonatologie INSMC, în cadrul dezbaterii DC Media Group - "Registrul Național de Implant Cohlear, o prioritate națională".

Mi-aș dori și cred că ar fi bine și ar fi un punct de plecare, nu cunosc mai departe, dar să vă spun despre acest registru pentru implant, registrul Național de audiometrie. Asta aștept și eu ca să am toate datele introduse și o monitorizare mai atentă, așa mă gândesc că am putea ajuta, nu ar mai fi costuri.

La externare, în biletul de externare este trecut dacă a trecut testul sau nu. Noi am început cu un program pilot cu doamna profesor Stoicescu și cu domnul doctor Pascu din anul 2004. Programul nostru nu a fost printre primele trei maternități din țară", a adăugat în încheiere Dr. Adelina Androne, Medic Primar Neonatologie INSMC, în cadrul dezbaterii DC Media Group - "Registrul Național de Implant Cohlear, o prioritate națională".

VIDEO: aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel