HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019. EVENIMENT DC News, DC Business şi DC Medical
  10 Iulie

DC Medical
Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, va organiza, pe 10 iulie 2019, HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019. Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza Hotel, sala Primavera, de la orele 9.30 și va fi transmis LIVE pe canalele DC Media Group.

La forumul HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019, organizat de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, care va avea loc pe 10 iulie 2019, la Crowne Plaza Hotel, sala Primavera, de la ora 09.30, au fost invitați Viorica Dăncilă, prim-ministru al României, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor, parlamentari, reprezentanți ai administrațiilor publice centrale și locale, ai unor instituții de decizie în acest domeniu, reprezentanți ai companiilor cu activitate pe zona medicală, ai lanțurilor de clinici private și farmacii, reprezentanți ai firmelor de consultanță și reprezentanți ai asociațiilor profesionale și de pacienți.

Lista temelor care vor fi abodate la forum include:

- Care sunt provocările din sistemul de Sănătate și cum poate avea pacientul acces mai bun la serviciile medicale?

- Este „coplata" o soluție? Ce câștigă pacientul prin aplicarea acestui nou sistem de tarifare?

- Care sunt marile proiecte ce vor fi demarate în perioada următoare și care sunt sursele de finanțare?

- Ce ne lipsește pentru a avea un sistem de Sănătate perfomant: finanțare sau legislație? Resursă umană sau management performant? Cum îmbunătățim infrastructura medicală de la stat?

- Radiografia pieței serviciilor medicale publice și private.

- Evoluţia pieței de medicamente și perspective de viitor, reglementările actuale în ceea ce privește piața medicamentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele 5 tipuri de relații și efectul lor 

Crossuri externe

pixel