Asigurare medicală privată cu 1 leu pe zi. Irina Bejan, reprezentantul Euroins, explică
10 feb 2022, 17:45

Irina Bejan a vorbit despre asigurarea medicală la Euroins
EXCLUSIV
Irina Bejan, șef Serviciu Asigurări de Sănătate la Euroins, a explicat la Conferinţa „Quo Vadis 2022! Ediţia 4 Asigurări private sănătate, soluție pentru finanțarea sănătății”, organizată de trustul DC Media Group, care sunt avantajele unei asigurări medicale private.

Când vorbim de asigurări medicale private, în general, ne gândim că prețurile sunt foarte mari și puțini dinte noi suntem dispuși să încheiem o astfel de asigurare. Despre asta a vorbit Irina Bejan, șef Serviciu Asigurări de Sănătate la Euroins, care a explicat că o asigurare medicală poate să însemne 1 lei pe zi, iar beneficiile sunt mult peste ceea ce asigură sistemul de stat.

„Să demontăm un pic problemele legate de preț cum că asigurarea medicală ar fi foarte scumpă și nu este accesibilă tuturor cetățenilor. O să rămâneți plăcut surprins când  o să vă spun că costul pe care-l acordă Euroins în asigurările de sănătate este de doar 1 lei pe zi. La 1 leu pe zi de persoană poți avea, pe lângă serviciile medicale necesare în cazul unei îmbolnăviri precum consultații, analize, investigații medicale inclusiv pachet preventiv, Euroins asigură asiguraților și un call center medical care este disponibil 24 de ore din 24 și este format numai din medici”, a explicat ea.

„Este foarte important să răspundă un medic la telefon, pentru că în momentul în care apare o problemă medicală, oare cine te poate înțelege mai bine, dacă nu un medic. Și atunci, medicul oferă o consiliere medicală primară și realizează programările de care asiguratul are nevoie, direct către clinica medicală cu care asiguratorul are contract. La o clinică privată”, a mai menționat ea.

Ea spune că acest serviciu vine în ajutoru asiguraților și îi ajută să acceseze mai ușor serviciile medicale de care pot beneficia ca asigurați.

„În ce privește accesare serviciilor medicale după ce se încheie polița, acest serviciu este foarte apreciat de către clienții noștri. Noi îl oferim încă din 2015 și a devenit mult mai apreciat în timpul pandemiei, pentru că oamenii au devenit și ei mult mai conștienți cu privire la riscurile care le amenință sănătate”, a mai explicat Irina Bejan.

Detalii găsiți în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Educația, efecte asupra sănătății. Patru ani de studii scad riscul de a dezvolta anumite boli

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?