Dan Zaharescu, ARPIM: Vom face tot posibilul să asigurăm cantitățile suplimentare de antigripal
29 sep 2020, 14:47

Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM.  FOTO: DC Medical
EXCLUSIV
Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM, a declarat la evenimentul ”Totul despre vaccinul gripal 2020-2021” că vaccinarea antigripală se va derula anul acesta în condiții aparte din pricina pandemiei de COVID-19.

La evenimentul online ”Totul despre vaccinul gripal”, organizat de DC Media Group, Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM, a afirmat că producătorii de vaccinuri vor face toate eforturile necesare pentru a asigura necesarul de vaccinuri pentru populația la risc și pentru copii în primul rând.

”Trebuie să înțelegem faptul că în acest an este o situație specială care determină o nevoie mai mare de vaccinuri la nivel mondial, care nu a fost preconizată sau anticipată la momentul în care s-au făcut planificările pentru fabricația de vaccin gripal pentru acest sezon. De aceea, suntem conștienți că presiunea asupra producătorilor va fi foarte mare în perioada următoare și vom face tot posibilul pentru a asigura eventuale cantități suplimentare dacă va fi nevoie pe piață”, a declarat Dan Zaharescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?