Vaccinul gripal, Andrei Baciu: numărul dozelor este limitat

Andrei Baciu   FOTO: arhivă personală
EXCLUSIV
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit la dezbaterea „Totul despre vaccinul gripal 2020-2021” organizat de DC Media Group, despre distribuția vaccinului gripal din acest sezon.

Andrei Baciu, secretarul n Ministerul Sănătății, a participat la dezbaterea „Totul despre vaccinul gripal 2020-2021”, organizat de DC Media Group, unde a vorbit despre distribuția vaccinului gripal și procesul de vaccinare.

„Distribuția tuturor tranșelor de vaccin antigripal este făcută conform unui calendar agreat cu producătorii pentru că, așa cum știm, producția de vaccinuri se face în baza unor estimări pe care fiecare stat membru le face la începutul fiecărui an.

Deci, pe cale de consecință, există un număr limitat de vaccinuri care ajung să fie produse și acestea sunt distribuite în funcție și de capacitatea de finalizare a procesului de producție, pe parcursul ultimelor luni a fiecărui an”, a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel