Simona Brana, Medtronic: Nu ne vom întoarce toți, deodată, la muncă
04 iun 2020, 18:12

Simona Brana, country manager Medtronic    FOTO: DC Medical
EXCLUSIV
Simona Brana, country manager Medtronic, a vorbit la dezbaterea ”Relansare responsabilă” despre măsurile luate pentru reîntoarcerea angajaților la muncă.

Invitată la dezbaterea online ”Relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group, Simona Brana, country manager Medtronic, firmă care oferă aparatură medicală și suport tehnic pentru aceasta, a detaliat cum au lucrat angajații firmei în starea de urgență și ce măsuri vor trebui respectate la reîntoarcerea la birou.

Angajații Medtronic, spune Simona Brana, au lucrat de acasă în perioada stării de urgență, iar unii dintre ei au făcut intervenții de suport tehnic în spitale unde au fost solicitați, respectând măsurile de precauție impuse și purtând combinezoane și măști. ”N-a fost nimeni pregătit pentru că ne-am confruntat cu o astfel de situație. Ne-am adaptat din mers. Am urmărit situația epidemiologică la nivel național, toate recomandările venite de la Comitetul Special pentru Situații de Urgență, sfaturile și recomandările venite de la experții noștri medicali, celelalte autorități medicale de la nivel global și ne-am adaptat pe măsură ce situația a evoluat. Am introdus toate recomandările și procedurile”, explică Simona Brana. 

Aceasta mai precizează că birourile firmei se vor deschide pe rând, în diferitele țări în funcție de situația epidemiologică de la nivelul fiecărui stat. ”Pentru reîntoarcerea la birou am primit deja toate instrucțiunile necesare. Cu siguranță nu ne vom întoarce toți deodată. Va fi o regulă foarte clară și foarte strictă. Probabil că ne vom întoarce în schimburi, nu toți în același timp ca să putem respecta regula de distanțare socială. Dacă ne vom întoarce toți nu vom putea respecta regula de distanțare socială”, adaugă Simona Brana. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Epidemie de cancer și cancerul colorectal. Dr. Eniko Fejer, SANADOR, la DC Medical
EXCLUSIV
Epidemie de cancer, cancer colorectal și de sân. Dr. Eniko Fejer, SANADOR, la DC Medical

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?