Sandra Alexiu: există o mare problemă de comunicare între medici

Medici
EXCLUSIV
Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, a vorbit și despre problemele de comunicare între medici în cadrul unei dezbateri online a DC Media Group.

Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, a atras atenția, în cadrul dezbaterii ”Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar”, organizată de DC Media Group, asupra modului în care se comunică între medici.

”Există o mare problemă de comunicare și asta trebuie să se rezolve neapărat în viitor atât între cei cu care avem contracte, CNAS și DSP, dar mă refer și la comunicarea între medici. Legăturile dintre noi se fac prin intermediul unor hârtii purtate de pacienți, iar când pacienții nu mai pleacă și comunică cu noi electronic, practic, legătura dintre medici a fost ruptă. (...) Nu există un sistem scurt, securizat, de comunicare între medici care gestionează același pacient, iar asta trebuie să se repare”, afirmă medicul Sandra Alexiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel