Neurologul Ioana Mândruță: au fost progrese multe, dar avem încă multe de depășit
13 noi 2020 / 11:51

Accident vascular cerebral
EXCLUSIV
Dr. Ioana Mândruță, neurolog, a fost prezentă la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?”, unde a vorbit despre cum a fost influențată evoluția terapiilor în neurologie și ce ar mai trebui îmbunătățit.

Dr. Ioana MÂNDRUȚĂ, neurolog, ambasador al campaniei „Votez pentru Sănătate”, a fost prezentă la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?”, unde a vorbit despre evoluția tratamentelor și terapiilor din neurologie, dar și despre cum a fost totul dat peste cap din cauza pandemiei.

„Neurologia a beneficiat de un progres spectaculos în ultimii ani în mai multe domenii, atât în terapiile intervenționiste, în terapii de înaltă performanță, pe alocuri în medicația inovatoare și foarte mult în aceste intervenții - în tratamentul accidentului vascular. Mai multe centre iau acum parte la tratamentul rapid al accidentului vascular. Dar apoi, când totul merge bine și ne lovește ceva neașteptat, felul în care ne adaptăm, aici, încă văd multe de depășit.

Dezbaterea „Ce votez pentru Sănătate?” este organizată de către  trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical, DC Business, DC NewsTV, Stiridiaspora.ro, Defenseromania.ro și Spectacola.ro.

Aflați mai multe detalii în materialul video atașat

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri