Prof dr Ana Liliana Tuță, COVID-19: Am trecut prin boală

teste coronavirus
EXCLUSIV
Președintele Comisiei de Nefrologie din cadrul Ministerului Sănătății, prof. dr. Ana Liliana Tuță, a povestit, în cadrul unei dezbateri a DC Media Group, despre experiența proprie cu COVID-19.

Invitată la dezbaterea ”Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar”, organizată de DC Media Group, prof dr Ana Liliana Tuță, președintele Comisiei de Nefrologie din cadrul Ministerului Sănătății, dar și șefa secție de Nefrologie din cadrul Spitalului Județean Constanța, a povestit, pe scurt, experiența cu COVID-19. 

”Eu am trecut prin boală. Sunt un om care a experimentat așa ceva într-o formă moderat-severă. Am fost internată chiar și la Terapie Intensivă. Niciun membru al personalului medical de pe secție nu a fost infectat și niciun pacient pe care l-am avut la Nefrologie”, afirmă Ana Liliana Tuță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel