Mihail Lala (OK Medical): "Am fost cel mai mare luptător împotriva testelor antigen. Este RISCANT!"
09 feb, 13:23

EXCLUSIV
Mihail Lala (OK Medical) a dezvăluit, la dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group, de ce s-a declarat cel mai mare luptător împotriva testelor antigen, pentru depistarea coronavirusului. 

"Ce se întâmplă? Începe școala, dăm drumul la restaurante, cine îi testează pe cei care ne gătesc mâncarea? Care este protocolul în care eu mă protejez sau protejez societatea? Noi suntem niște muncitori care produc taxe la stat. Ok, haideți să ne protejăm, pentru ca acest mecanism să funcționeze. Păi cum o facem? Cu tot respectul, 85% dintre bolnavii infectați cu coronavirus sunt asimptomatici.

Deci, trebuie să existe un protocol clar! Eu am fost cel mai mare luptător împotriva testelor antigen, așa cum au fost inițial introduse în piață, în sensul că trebuia recoltare nazofaringiană. Pentru că tu nu poți, care nu ai o calificare medicală, să faci această recoltare, este riscant: te rănești sau nu recoltezi cum trebuie și îți iese test fals negativ și infectezi și pe alții, tu fiind, de fapt, pozitiv.", a declarat Mihail Lala la dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group.  

 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Klaus Iohannis, îndemn pentru vaccinare: „Spitalele sunt arhipline. Vorbim despre o catastrofă”
7 Legume și fructe de toamnă care scad tensiunea
5 remedii RAPIDE pentru ochii obosiți
EXCLUSIV
Când se fac analizele pentru tiroidă
Bolile de tiroidă pot fi prevenite prin adoptarea unui anume stil de viață
EXCLUSIV
Care sunt cele mai des întâlnite afecțiuni ale tiroidei
TOATE paturile ATI pentru pacienții COVID-19, ocupate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri