Diabetici, acces la tratamente inovative: Cecilia Radu explică

Cecilia Radu
EXCLUSIV
Cecilia Radu, General Manager Novo Nordisk, a vorbit la dezbaterea „Inovația medicală: acces, impact, schimbări”, realizată de DC Media Group, despre tratamentele inovative disponibile pacienților cu diabet din România.

Cecilia RADU, General Manager Novo Nordisk a arătat, la dezbaterea „Inovația medicală: acces, impact, schimbări”, realizată de DC Media Group, că noua lege a diabetului va crește accesul pacienților cu diabet din românia la medicamentele inovative.

„Mă bucur că putem pune la dispoziția pacienților tratamente noi, inovative, care sunt atât de importante în această perioadă critică pentru personale cu diabet din România. Novo Nordisk își dorește să fie în continuare un partener de încredere, atât pentru medicii diabetologi, cât și pentru pacienții români cu diabet, oferind un portofoliu complet de soluții pentru controlul diabetului și cercetând în continuare pentru a aduce inovații în acest domeniu. Dar parteneriatul nostru continuă și prin toate eforturile pe care le facem în cadrul Forumului Român de Diabet, pentru a dezvolta aceste măsuri care să susțină prevenirea apariției bolii și a complicațiilor ei. Sunt optimistă că lucrurile vor merge într-o direcție bună, atâta timp cât toate părțile se implică activ în implementarea măsurilor pe care această lege a prevenției le va aduce în viitor”, a spus ea în cadru dezbaterii.

Mai multe detalii puteți afla din materialul video atașat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel