DEZBATEREA DC MEDICAL: Adevărul despre antiinflamatoare nesteroidiene

Medicamente
EXCLUSIV
DC Medical organizează marți, 3 noiembrie, de la ora 17.00, o nouă ediție din seria DEZBATERILE DC Medical, de data aceasta despre medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene. 

„La  începutul pandemiei COVID-19, cu toții am fost expuși unor mesaje confuze, de cele mai multe ori incorecte, nefondate, așa numitele FAKE NEWS, devenind îngrijorați cu privire la utilizarea medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene, a ibuprofenului mai ales, în ameliorarea simptomelor COVID-19, cum ar fi durerea sau febra”, arată realizatorul dezbaterii DC Medical.

Care este situația azi? Ce studii au fost realizate în lunile care au trecut și care sunt părerile specialiștilor, veți afla la DEZBATEREA DC MEDICAL: Adevărul despre antiinflamatoarele nesteroidiene.

La dezbaterea DC Medical, vor participa: Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, Radu Gănescu, președintele COPAC, Prof dr Cătălin Codreanu reputat reumatolog, Conf dr Mihai Craiu, cunoscut medic pediatru și Dr Valeriu Gheorghiță, cunoscut specialist în boli infecțioase. 

Dezbaterea va fi transmisă pe pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC Medical și DC News, dar și pe DC News TV, marți, 3 noiembrie, de la ora 17.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?