Bădulescu, despre REVENIREA TURISMULUI românesc: TESTAREA este singura SOLUȚIE viabilă

Dispozitivul care arată dacă ești sau nu infectat arată ca cel de un test de sarcină.
EXCLUSIV
Traian Bădulescu, consultant în turism, a vorbit la dezbaterea cu tema „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!” despre cât de afectat este turismul românesc din cauza pandemiei.

Consultantul în turism Traian Bădulescu a vorbit în exclusivitate la dezbaterea „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!” organizată de trustul de presă DC Media Group, despre turismul românesc, în pandemie. Care au fost sectoarele cele mai afectate și, mai ales, ce s-ar putea face pentru a reduce pierderile. 
Potrivit lui, testarea este soluția pentru a putea merge mai departe, dar și certificatele pentru cei vaccinați. Despre vaccin, el mai consideră că nu ar trebui să fie obligatoriu. 
„Un model de succes cred că ar fi testarea, înainte de a ajunge la un eveniment, la o destinație. Dar îmbinată și cu acele pașapoarte verzi. Nu sunt medic, dar cine și-a făcut vaccinul – care clar nu trebuie să fie obligatoriu și nu trebuie să-l obligi pe om să prezint adeverință - de ce să nu fie acceptat pe bază de adeverință?”, a spus el.
„Testarea e singura soluție viabilă. Bineînțeles, cu 48 de ore înainte, pentru că cu vaccinarea încă sunt probleme și ca durată a procesului de vaccinare sunt turiști care își doresc să se vaccineze, își doresc să călătorească pe baza adeverinței, dar nu se știe când se vor vaccina. Eu zic că s-ar putea relua și evenimentele la o anumită scară, pe bază de teste. Evenimente, mă gândesc conferințe, târguri, aici medicii își pot exprima cel mai bine părerea. Nu știu dacă se vor relua festivalurile mari și concertele mari, dar mă gândeam cel puțin la evenimente de sute de persoane, și nu cred că ar fi discriminatorie acceptarea la evenimente pe bază de test, pentru că așa cum majoritatea destinațiilor te primesc în țară pe bază de test (marea majoritate), și nimeni nu se plânge, cu toții ne dăm seama de realitate și că trebuie să ne facem testele pentru a nu-i infecta pe ceilalți și, la rândul nostru, pentru a nu ne infecta, ar fi o soluție. Bineînțeles, cu respectarea anumitor măsuri, în continuare”, a mai menționat consultantul în turism.

Găsiți detalii în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel