Transplantul uterin în România. Mihai Emil Căpîlna, la Academia de Sănătate

Transplantul uterin - Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Conf. dr. Mihai Emil Căpîlna este invitatul zilei la DC Medical, în emisiunea Academia de Sănătate.

Subiectul de astăzi este unul aflat în stadiu de pionierat la nivel mondial, dar care s-ar putea face și în România: transplantul uterin.

"La ediția de luni, 26 decembrie, îl vom avea ca invitat pe domnul conferențiat doctor Mihai Emil Căpîlna, medic primar obstetrică și ginecologie, conferențiar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș, alături de care vom aborda o problemă foarte interesantă, aflată încă în stadiul de pionierat și la nivel internațional, și anume transplantul uterin.

Sigur, despre transplantul de organe și țesuturi se vorbește deja de multă vreme, România are și ea un program din care fac parte diverse tipuri de transplant, populația este familiarizată și cu termenul de donator de organe și cu donarea de organe, cu  rezultatele transplantului, există un program Național.

Transplantul uterin este însă evident un subiect ceva mai nou, cu multe conotații deosebit de interesante", a explicat prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea va fi transmisă, luni, 26 decembrie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook DC Medical și DC News, dar și pe Youtube DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel