Noutăți în chirurgia cardiovasculară. Prof. dr. Vlad Iliescu, la Academia de Sănătate

Noutăți în chirurgia cardiovasculară. Prof. dr. Vlad Iliescu, la Academia de Sănătate
EXCLUSIV
Prof. dr. Vlad Iliescu este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Prof. Dr. Vlad Iliescu, medic primar chirurgie cardiovasculară, prof. univ. UMF "Carol Davila", doctor în științe medicale este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Împreună cu prof. dr. Irinel Popescu, medicul ne va vorbi despre noutățile în chirurgia cardiovasculară și metodele de tratament la care au acces pacienții.

"Astăzi vorbim despre chirurgia cardiovasculară cu prof. dr. Vlad Iliescu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul UMF Carol Davila București și de la Institutul Clinic Fundeni din București.

Vom discuta despre mari platforme medicale românești. Un exemplu în acest sens este platforma Fundeni, unde se află și Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu", spune Irinel Popescu, relizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical.

Emisiunea va fi difuzată luni, 23 ianuarie, ora 11:00, pe Youtube DC Medical și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele 5 tipuri de relații și efectul lor 
Raed Arafat - FOTO: Crișan Andreescu / DC Media Group
EXCLUSIV
Soluţii pentru un zâmbet natural şi strălucitor

Crossuri externe

pixel