Schimbare pe piața medicamentelor. Ministrul Sănătății: pregătim mai multe ordine pe molecule inovative

Medicamente
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat, la dezbaterea DC Media Group ”Inovația medicală: acces, impact, schimbări”, că se pregătesc mai multe ordine de ministru privind introducerea pe piață a noi molecule inovative.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru declară că în perioada următoare vor apărea ordine privind noi molecule inovative.

”Pregătim mai multe ordine pe tot ce avem molecule inovative, avem discuții cu tot ce înseamnă producătorii și importatorii de medicamente. Suntem în momentul în care trebuie o schimbare și cred că am văzut-o cu toții, trebuie o schimbare și în industria farma și tot ce înseamnă piața de medicamente în condițiile în care avem o cerere și în care pacientul, în acest moment, este dispus să plătească și un preț mai mare doar să se găsească pe piața românească”, a afirmat ministrul la dezbaterea ”Inovația medicală: acces, impact, schimbări”, organizată de DC Media Group. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel