Prof Dr Cristian Lupașcu, chirurgia în pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate

Prof dr Cristian Lupașcu
EXCLUSIV
Prof Dr Cristian Lupașcu, reputat chirurg de la Spitalul Universitar de Urgență „Sf. Spiridon” Iași,  vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu de la ora 18.00, pentru a discuta despre provocările pe care le-a adus pandemia de COVID-19. 

Traversăm o perioadă dificilă din punctul de vedere al sistemului medical, în care noul coronavirus și boala dată de el, COVID-19, au făcut ca pacienți și cadre medicale deopotrivă să fie nevoite să se adapteze unei noi realități.

Prof Dr Cristian Lupașcu, reputat chirurg de la Spitalul Universitar de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, vine la Academia de Sănătate pentru a detalia provocările pe care le-a adus pandemia în aria sa de expertiză. 

Emisiunea va fi transmisă astăzi, de la ora 18.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. De asemenea, emisiunea va fi retransmisă luni, 29 iunie 2020, de la ora 11.00.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel