Pericolul valului 4 al pandemiei COVID-19, cu dr Simin Florescu la Academia de Sănătate
24 oct, 20:21

Conf Dr Simin Florescu. Foto: Facebook
  LIVE
Ediția de luni, 25 octombrie 2021 a emisiunii Academia de Sănătate este dedicată valului 4 al pandemiei COVID-19. Invitata profesorului Irinel Popescu la această nouă emisiune este conf.dr Simon Florescu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș

România este toată în zona roșie. De trei săptămâni deja numărul cazurilor noi care se înregistrează zilnic a sărit de 10.000, spitalele sunt pline de pacienți infectați cu SARS-CoV-2, la fel și secțiile de Terapie Intensivă. Iar tot zilnic, sute de români își pierd viața din cauza acestei pandemii declanșată acum aproape doi ani.

„Această nouă emisiune Academia de Sănătate poate fi considerată un fel de jurnal de front, să spun așa. Interlocutor va fi doamna conferențiar Simin Florescu de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș, cu care am mai avut plăcerea să discutăm de-a lungul timpului despre pandemia COVID-19, ca atare avem împreună, și noi și dumneavoastră, aceleași repere în legătură cu evoluția acestei pandemii, cu soluții și așa mai departe, și cu care vom discuta, de data aceasta, despre valul 4 în care ne aflăm, cu consecințele dramatice pe care le vedem cu toții”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi difuzată simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?