Noutăți în tratamentul bolilor aparatului urinar, cu Prof dr Petrișor Geavlete. Academia de sănătate

Prof.dr. Petrișor Geavlete. Foto. Spitalul Sf.Ioan
EXCLUSIV
Prof dr Petrișor Geavlete, renumit chirurg urolog, vine la Academia de Sănătate, realizată de prof.dr Irinel Popescu, care va fi transmisă luni, 7 iunie 2021, de la ora 11.00, pentru a discuta despre noi tratamente în bolile aparatului urinar. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe prof.dr. Petrișor Geavlete, șeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Sfântul Ioan, al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Vom discuta despre noutăți în bolile paratului urinar”, a dezvăluit prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Profesor doctor Petrișor Geavlete este, printre altele, Doctor în științe medicale, Conducător de doctorate, Șeful Clinicii de Urologie de la Spital Clinic de Urgență Sfântul Ioan, din București. De asemenea, are și calitatea de academician - Membru titular în Academia de Științe Medicale.

Totodată, profesorul Petrișor Geavlete este membru titular sau în Board-ul a zeci de societăți științifice naționale și internaționale.

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 7 iunie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel