Marius Budăi, vicepreședinte Camera Deputaților: există cursuri de recalificare profesională

Stresul se acumulează din cauza cerințelor din ce în ce mai mari la locul de muncă
EXCLUSIV
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Marius Budăi, a vorbit la dezbaterea ”Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta” despre cursurile de recalificare în varii profesii.

Invitat la dezbaterea ”Silul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”, organizat de Dc Media Group, Marius Budăi, vicepreședinte al Camerei Deputaților, a vorbit despre cursurile de recalificare și șomaj. Întrebat legat de o idee a unui alt invitat al dezbaterii, Mihai Talpoș, privind prevenția prin șomaj a unor cheltuieli ale statului datorită unor cursuri de reconversie profesională, Marius Budăi a subliniat că acele cursuri sunt deja o realitate, aplicată prin agențiile județene de ocupare a forței de muncă. 

”E o abordare care deja există în Ministerul Muncii prin cursurile de recalificare, dar se fac și în parteneriate. (...) Nu putem să lăsăm cetățeanul român, dacă suntem conducători responsabili, fără venituri. Și atunci, în perioada în care are acest ajutor de șomaj, noi încercăm  - și sunt oameni care sunt recalificți în meserii. Că putem diversifica acele cursuri de recalificare  - cu eexemple discutate azi - e cu totul altceva, dar această măsură există”, a precizat Marius Budăi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel