Laszlo Attila despre rujeolă: Cele mai multe cazuri le avem în județul Suceava

Vaccin   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, a vorbit, în cadrul dezbaterii „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", despre cazurile de rujeolă dintr-un județ foarte afectat de COVID-19.

Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, a declarat la dezbaterea online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”, organizată de trustul de presă DC Media Group, că a observat o situație îngrijorătoare într-un județ foarte afectat de COVID-19.

”M-am uitat pe rapoartele săptămânale privind situaţia rujeolei, gripei, bolilor respiratorii acute de la noi din ţară. Am constatat cu stupoare că, în continuare, avem cazuri noi de rujeolă, dar surpriza cea mare a fost că, dacă ne uităm pe raportul de săptămâna trecută, cele mai multe cazuri le avem în judeţul Suceava, cu vreo 35 de cazuri noi şi există această suprapunere cu infecţiile COVID”, a sesizat Laszlo Attila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel