Investițiile în infrastructura medicală, prioritate pentru liberali

Salon de spital    FOTO: pexels.com
EXCLUSIV
Investițiile în infrastructura medicală sunt una dintre prioritățile liberalilor, după cum a afirmat secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul de Finanțe, a prezentat la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?” câteva elemente din strategia PNL pentru investiții în Sănătate.

„Pe termen scurt, prioritatea noastră a fost și rămâne gestionarea acestei pandemii.
Avem 24 miliarde de lei investiți în medicamente și echipamente sanitare, 6,5 miliarde lei plătiți cu caracter excepțional, în plus, avem o preocupare aparte pentru finanțarea investițiilor în infrastructură. 
Considerăm că fără un nivel de bază al infrastructurii medicale, în special la nivelul spitalelor, spitale regionale, accelerarea lor, nu putem discuta de un sistem de sănătate de calitate. Și aici probabil că toată lumea cunoaște, s-au făcut progrese mai mari în ultimii ani decât în mulți alți ani, inclusiv în ceea ce privește spitalele regionale din Iași, Cluj și Craiova”, a spus el în cadrul dezbaterii.

Dezbaterea „Ce votez pentru Sănătate?” este organizată de către  trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical, DC Business, DC NewsTV, Stiridiaspora.ro, Defenseromania.ro și Spectacola.ro.

Aflați mai multe detalii în materialul video atașat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel