Dr. Tudor Ciuhodaru are SOLUȚIA pentru revenirea cât mai rapidă la o viață normală: "O să vedeți ce se va întâmpla și în școală"
09 feb 2021, 15:19

Tudor Ciuhodaru  FOTO: arhivă personală
EXCLUSIV
În cadrul dezbaterii ONLINE: „Testarea COVID în România, la un an de la  debutul pandemiei”, în ce stadiu se află România în privința testării anti-COVID-19, de la DC MEDICAL, medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit care sunt soluțiile pentru a controla pandemia de coronavirus. 

"Sunt un fan al vieții oamenilor și al științei, aplicarea lor corespunzătoare. Testarea s-a dovedit a fi o soluție corectă și ușor de aplicat. Până la urmă, pentru a controla o pandemie, din punct de vedere al prevenției și al măsurilor necesare, există soluții clare: această testare extinsă și gratuită, sunt bani la nivel european. Iar la noi vin toate cazurile și necazurile din acea definiție aberantă de caz. Și o să vedeți ce se va întâmpla și în școală cu așa ceva, pentru că, în clipa în care vei ajunge să testezi doar un copil care are simptome, este clar că pui doar un diagnostic clinic, dar nu faci prevenție. Probabil, mai sunt și alții infectați, pentru că este posibil să fi dat boala la toată clasa.

Eu vorbesc de atâta timp de testarea rapidă, pentru că este cea mai sigură. Evident că niciun test nu este sigur 100%, dar poate să fie soluția pentru revenirea cât mai rapidă la o viață normală.", a spus medicul Tudor Ciuhodaru la Dezbaterea DC MEDICAL.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Educația, efecte asupra sănătății. Patru ani de studii scad riscul de a dezvolta anumite boli

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?