Coca-Cola, testată pozitiv la COVID-19. Dr. Andrei Rogoz (Sanador): "Soluția de bază, care trebuie adăugată, nu a mai fost pusă"
09 feb, 14:03

Coca-Cola, testată pozitiv la COVID-19, FOTO pexels
EXCLUSIV
Dr. Andrei Rogoz, coordonatorul Centrului de vaccinare Sanador, a dezvăluit, marți, în exclusivitate dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group, de ce a ieșit Coca-Cola pzoitivă la coronavirus. 

"S-a circulat mult în media un filmuleț în care un parlamentar austriac reușește să pozitiveze un test rapid, folosind Coca-Cola. Asta se încadrează la utilizarea incorectă a testului, în sensul că soluția de bază, care trebuie adăugată, nu a mai fost pusă. Astfel, obții niște rezultate fals-pozitive, dacă le prelucrezi incorect sau dacă sunt făcute de oameni care nu au pregătire.", a declarat dr. Andrei Rogoz, dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group. 

Coca-Cola a fost testată pozitiv la COVID-19, în urma unor experimente. O întreagă isterie s-a creat în Austria, după ce deputatul Michael Schnedlitz ar fi adus, în şedinţa completă din Parlamentul de la Viena, un pahar de Coca-Cola şi un test. După ce a turnat o picătură pe banda unui test rapid, rezultatul a ieşit pozitiv. Deputatul spune că testele utilizate în Austria, într-o campanie de testare foarte largă pentru COVID-19, erau de fapt ineficiente. Michael Schnedlitz a postat filmarea şi pe pagina sa de Facebook, acuzând guvernul că a cheltuit „zeci de milioane de dolari din banii contribuabililor” pe aceste produse „fără valoare”.

Care este realitatea despre Coca-Cola 

Însă, producătorul combate aceste teorii şi demonstrează contrariul.

G Ad:

Laboratorul Dialab, care a văzut filmuleţul, are și o explicație pentru rezultatul fals pozitiv. Deputatul austriac ar fi omis un pas crucial în experimentul său, şi anume introducere tijei după realizarea tamponului, într-o soluţie specială pentru „stabilizarea pH-ului probei”. Fără acest pas, aciditatea băuturii a permis să „distrugă proteina anticorpului testului”, care ar trebui să recunoască coronavirusul.

Dacă aţi fi folosit corect testul, aşa cum este descris în textul ataşat, ar fi negativ”, scrie producătorul. Şi adăuga o dovadă: un videoclip în care se efectuează testul, de această dată fără a sări peste etapa esenţială. Rezultatul este negativ.

 

Ştiri Recomandate

Radioterapia activează gene care vindecă inima
Somnul bun ar putea preveni boala Alzheimer
ZODIAC: 4 zodii care se căsătoresc numai din dragoste
Peștele gras te-ar scăpa de migrene. Studiu
EXCLUSIV
Care este temperatura potrivită pentru un somn odihnitor
Beneficiile sării cu mai puțin sodiu asupra sănătății
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri