Dr. Horia Cioflan: Chirurgia minim-invazivă, intervenții pe uter, trompe și ovare, infertilitate, fibrom, cancer. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Horia Cioflan - Foto: Pexels
EXCLUSIV
Dr. Horia Cioflan vine vineri, 25 martie 2022, de la ora 14.00, la Interviurile DC News și  DC Medical, pentru a ne explica în detaliu despre chirurgia minim-invazivă.

Dr. Horia Cioflan este un cunoscut medic primar de Obstetrică-ginecologie, la Spitalul Clinic SANADOR și doctor în Științe Medicale, cu competențe în chirurgia endoscopică ginecologică şi chirurgia minim-invazivă pelvină pentru restabilirea fertilităţii la femeie, histeroscopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, tratamentul infertilităţii, reproducere umană asistata, fertilizare in vitro, medicina materno-fetală, ecografie obstetricală şi ginecologică si colposcopie.

Sanador

Dr. Horia Cioflan este unul dintre cei mai apreciați medici pe domeniul ginecologic și a vorbit, în exclusivitate pentru DC Medical și DC News despre avantajele chirurgiei minim-invazive, a laparoscopiei. 

La Interviurile DC News și Dc Medical, reputatul specialist va explica, printre altele, despre: 

- intervențiile minim-invazive pe uter

- chirurgia Single-port

- trompe si ovare

- uterul retrovers

- endometrioză

- infertilitate

- fibrom și operatia de fibrom în timpul sarcinii

- cancer

Emisiunea va fi transmisă LIVE, vineri, 25 martie ora 14.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel