Dr Cristian Lupașcu: suntem pe harta transplantului hepatic mondial

Transplant FOTO:pexels.com
EXCLUSIV
Medicul chirurg Cristian Lupașcu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate și despre programul de transplantul hepatic din Iași.

Invitat la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, medicul Cristian Lupașcu, coordonatorul programul de transplant hepatic de la Iași, program ce există de 4 ani, spune că specialiștii americani sunt la curent cu activitatea de transplant din România.

”Pot să afirm că România este pe lista transplantului hepatic mondial. Am avut ocazia să aflu asta când am încercat un parteneriat cu cei de la Houston, cu Centrul Methodist de acolo, al cărui coordonator este Mark Ghobrial mi-a spus să știe că în România se face transplant la Fundeni și știa și de Centrul de la Chișinău, deci e clar că suntem pe mapamond cu locșorul nostru câștigat definitiv”, afirmă chirurgul Lupașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel