Ministrul Sănătății Nelu Tătaru: programul de vaccinare trebuie să continue

Nelu Tătaru   Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile" că există și alte patologii în țară, nu doar COVID-19.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical și DC Business, că programul de vaccinare pentru copii existent trebuie să continue și că nu există doar patologie COVID-19 în țară în acest moment.

”Programul de vaccinare trebuie să continue! Medicii de familie sunt cei care sunt pregătiți, abilitați să facă aceste vaccinări. Chiar dacă trecem printr-o pandemie, medicul de familie este cel care evaluează copilul care trebuie vaccinat în aceste momente. Să ne lăsăm încrederea pe medicul de familie și să nu uităm că aceste programe de vaccinare trebuie să continue! Să nu uităm că nu există doar patologie COVID-19 în acest moment!”, a declarat ministrul Sănătății, subliniind că sunt și alte boli care pot apărea din lipsă de vaccin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel