Ministrul Sănătății Nelu Tătaru: programul de vaccinare trebuie să continue
07 apr 2020 / 11:14

Nelu Tătaru   Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile" că există și alte patologii în țară, nu doar COVID-19.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical și DC Business, că programul de vaccinare pentru copii existent trebuie să continue și că nu există doar patologie COVID-19 în țară în acest moment.

”Programul de vaccinare trebuie să continue! Medicii de familie sunt cei care sunt pregătiți, abilitați să facă aceste vaccinări. Chiar dacă trecem printr-o pandemie, medicul de familie este cel care evaluează copilul care trebuie vaccinat în aceste momente. Să ne lăsăm încrederea pe medicul de familie și să nu uităm că aceste programe de vaccinare trebuie să continue! Să nu uităm că nu există doar patologie COVID-19 în acest moment!”, a declarat ministrul Sănătății, subliniind că sunt și alte boli care pot apărea din lipsă de vaccin.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
COVID-19: NICIUN PAT LIBER, în secțiile ATI din țară
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri