De unde ar trebui să se informeze corect pacienții despre COVID. Radu Gănescu explică
03 noi 2020, 18:20

Radu Gănescu  FOTO: DC Media Group
EXCLUSIV
Președintele COPAC, Radu Gănescu,  a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, care ar fi sursele corecte pe care pacienții să le folosească pentru a se informa corect despre infecția COVID. 

Radu Gănescu, președintele COPAC (Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice), a recomandat pacienților să se informeze despre infecția COVID din surse sigure, de la medici și autorități.

”Este foarte important ca știrile pe care le preluăm sau tot ceea ce vedem ca informații apărută în mass-media, în online, în scris, radio-TV, trebuie să ne uităm exact cine este sursa și să luăm toate aceste informații de la surse oficiale cuma r fi medici, societăți de medicină, societăți profesionale sau autorități care implementează ghiduri și protocoale în tratamentul pacienților COVID.

Putem spune orice vrem noi despre un tratament sau altul, dar știm cu toții că aceste tratamente, inclusiv ibuprofenul trebuie folosit cu recomandarea medicului  și nu trebuie făcut abuz. Nu e bine să facem automedicație”, afirmă Radu Gănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cele mai sănătoase băuturi pentru persoanele cu diabet

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?