Cancerul de prostată, cu prof dr Petrișor Geavlete la Academia de Sănătate
05 dec, 17:46

Prof.dr. Petrișor Geavlete. Foto. Spitalul Sf.Ioan
  LIVE
Prof dr Petrișor Geavlete, cunoscut chirurg urolog, vine la Academia de Sănătate, luni, 6 decembrie, de  la ora 11.00, pentru a ne explica ce noutăți au apărut în tratamentul cancerului de prostată. 

„Luni, 6 decembrie, vom avea plăcerea să-l avem ca oaspete pe domnul prof.dr. Petrișor Geavlete, de la Spitalul Clinic Sfântul Ioan din București, șeful disciplinei urologie și al disciplinei de la UMF Carol Davila, București. O să abordăm un subiect aș spune interesant, dacă îl privim din afară, care pune multe probleme celor care se confruntă cu această boală și în care, iată, au apărut niște schimbări.Și anume cancerul de prostată”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii.

Prof dr Petrișor Geavlete este medic primar urologie și membru Academia de Științe Medicale. În emisiunea care va fi difuzată luni, la ora 11,00, vom afla, printre altele, ce terapii noi au apărut pentru această boală, ce include mai nou protocolul de tratament și cum au modificat toate acestea șansa de a scăpa de cancerul de prostată. 

Emisiunea va fi difuzată LIVE, luni, 6 decembrie, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe Dc News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?