Acad prof dr Irinel Popescu, avertisment dur: „Am ajuns într-un moment critic”. Ce trebuie făcut
23 iul, 19:12
Acad prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC News și DC Medical, a lansat un avertisment: „Am ajuns într-un moment critic”, atât la nivelul populației cât și în sistemul sanitar, și lucrurile nu pot continua așa. 
Academician dr Irinel Popescu
EXCLUSIV

Situația explozivă din ultimele săptămâni de la nivel național l-a determinat pe academicianul prof dr Irinel Popescu să lanseze un avertisment la emisiunea Academia de Sănătate pe care o realizează EXCLUSIV  la DC News și DC Medical. 

„Am ajuns într-un moment critic, într-un moment în care lucrurile pot degenera, capacitățile sistemului de sănătate pot fi depășite. Starea psihologică, atât a populației, cât și a corpului medical, pare din ce în ce mai sub stres. Cred că e nevoie de o mobilizare maximă și mai ales de o coeziune maximă în acest moment în care populație și medici, și asistente medicale, și toți cei care lucrează în spitale și în celelalte unități sanitare, trebuie să încerce să depășească împreună un moment critic”, a spus realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, acad prof dr Irinel Popescu. 

Ce se întâmplă în transplantul românesc în contextul pandemiei de COVID-19, aflați din video: 

 


Ştiri Recomandate

Strategia de vaccinare anti-COVID, discutată în CSAT
Distanțarea socială: cum afectează creierul
RAPORT UNOPA: Pacienții cu HIV, grav afectați de criza COVID-19
Dr Mariana Mărdărescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
HIV, un virus parșiv. Cum se adaptează el la medicamente
DELAMANIDUM - prospect
CARMUSTINUM - prospect
TELAPREVIRUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri