Radu Gănescu, COPAC: fie că e sau nu criză avem nevoie de donatori de sânge
19 Martie 2020, 14:31

Radu Gănescu, președintele COPAC.
EXCLUSIV
Numărul donatorilor a început să scadă și e nevoie de sânge, transmite Radu Gănescu, președintele COPAC, la o dezbatere online a DC Media Group.

Radu Gănescu, sânge. Radu Gănescu, președintele COPAC, a declarat la dezbaterea online „Politicile publice: cauză sau soluție pentru criza medicamentelor”, organizată de DC Media Group, că în ciuda pandemiei de coronavirus e nevoie de sânge.

Acesta a lansat un apel public: ”Știu că suntem în această situație de autoizolare, de carantină, pentru siguranța noastră, a tuturor, dar trebuie să vă aduc la cunoștință că în România avem nevoie de donatori de sânge fie că avem criză sau nu avem criză, iar la ora actuală numărul donatorilor a început să scadă și, din păcate, avem pacienți, printre care mă număr și eu, care avem nevoie de sânge. Donatorii să vină la centrele de donare pentru a se putea trata și pacienți care au nevoie de sânge. Este foarte vital pentru noi toți. Este într-adevăr o situație mai puțin plăcută, dar în același timp trebuie să fim conștienți că trebuie să ajutăm și ceilalți pacienți și sunt pacienți care au nevoie, din nefericire, de acest produs salvator de viață”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?