Prof dr Cristian GHEORGHE: Noutăți în bolile pancreasului, la Academia de Sănătate
05 sep, 22:21

Prof dr Cristian Gheorghe, invitat la Academia de Sănătate. Foto: DC MEDICAL
  LIVE
Prof dr Cristian Gheorghe, reputat gastroenterolog și endoscopist, vine luni, 6 septembrie, de la ora 11.00, la emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu - Academia de Sănătate - pentru a discuta despre noile tratamente și terapii pentru bolile pancreasului. 

Profesor doctor Cristian Gheorghe, de la Centrul de Gastroenterologie și Hepatologie al Institutului Clinic Fundeni este profesor la la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. 

La această ediție a emisiunii Academia de Sănătate, reputatul gastroenterolog va vorbi despre bolile pancreatice. Vom afla, printre altele, care sunt cele mai întâlnite boli ale pancreasului și care este prevalența lor în populație, cum se diagnostichează modern și ce tratamente de ultimă oră există la dispoziția pacienților români. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 6 septembrie, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Greșelile care dăunează inimii femeilor. Cum să le eviți

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?