Ioana Rugescu: Totul despre reproducerea umană asistată la ACADEMIA DE SĂNĂTATE

Biologul Ioana Adina Rugescu
EXCLUSIV
Biologul și embriologul Ioana Adina RUGESCU vine la Academia de Sănătate, astăzi, 12 iulie, de la ora 11.00, pentru a discuta alături de realizatorul emisiunii, prof dr Irinel Popescu, despre reproducerea umană asistată îm România.

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate. Astăzi încheiem ciclul dedicat transplantului de țesuturi discutând cu doamna biolog Ioana Adina Rugescu, consilier la Departamentul de Celule al Agenției Naționale de Transplant și membru în Societatea Europeană de Reproducere Asistată, despre un subiect extrem de interesant, și anume acesta, al reproducerii asistate.

De ce îl discutăm în cadrul unui ciclu dedicat transplantului? Pentru că în bună măsură este gestionat de Agenția Națională de Transplant, pentru că implică noțiunea de bancă de țesut sub o anumită formă, despre care vom vorbi în cursul acestei emisiuni, pentru că implică noțiunea de Registru Național și despre asta o să ne vorbească doamna biolog și, desigur, pentru că pentru orice națiune reprezintă o problemă de maximă importanță, cu atât mai mult pentru România unde, după cum se știe, sub aspect demografic lucrurile nu stau deloc bine, din contra, aici așteptăm o serie de îmbunătățiri care țin și de mentalitățile generale ale populației, care țin de suportul autorităților față de noua generație, dar care țin și de modul în care este organizată această reproducere asistată” a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, 12 iulie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel