Dr Simona Carniciu, la Academia de Sănătate: Telemedicina în tratamentul diabetului
12 iul 2020, 22:03

Diabet
EXCLUSIV
Dr. Simona Carniciu, revine la Academia de Sănătate luni, 13 iulie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre modul în care telemedicina poate fi utilă în tratamentul pacienților cu diabet, dar și despre riscul dat de diabet în infecția cu coronavirus. 

Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet și boli de nutriție de la Centrul de cercetare, diagnostic și tratament în diabet și boli de nutriție Corposana este invitatul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, care va fi transmisă EXCLUSIV de DC MEDICAL și DC NEWS, luni, de la ora 11.00.

Subiectul emisiunii îl va constitui modul în care telemedicină poate fi folosită în tratamentul diabetului, dar diabetologul va aborda și alte subiecte, printre care se numărul riscul suplimentar și major la care sunt expuși diabeticii din cauza pandemiei dată de coronavirus. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, luni, 13 iulie 2020, de la ora 11.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?