Dr Adina Croitoru și Dr Paul Doru, noutăți în Oncologie la Academia de Sănătate

Cancerul
EXCLUSIV
Prof dr Adina Croitoru și prof dr Paul Doru vin luni, 14 decembrie 2020, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, ca să discute despre simpozionul „STOP Cancer” pe care îl organizează de patru ani pentru medicii români din SUA și din România, dar și pentru a aduce noutăți din Oncologie. 

Prof dr Adina Croitoru, de la Institutul Clinic Fundeni și prof dr Paul Doru, de la Weill Cornell Medicine și Spitalul New York Presbyterian. 

„Doamna profesor, împreună cu profesorul Paul au organizat, și anul acesta, un simpozion devenit deja tradițional în Oncologia Românească și care se numește „STOP Cancer”. A fost prima ediție online și, din aceste motive, să spunem, desfășurarea a fost puțin diferită față de anii precedenți”, a explicat academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

La ediția de luni, 14 decembrie 2020, veți afla, printre altele, ce s-a întâmplat la ediția de anul acesta a simpozionului care aduce laolaltă medici oncologi, chirurgi și radioterapeuți români, din SUA și din România, dar și care sunt ultimele noutăți în materie de oncologie și în medicina personalizată, la nivel mondial. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 14 decembrie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel