Conf.dr. Voichița Lăzureanu: Pandemia COVID-19 în Vestul României. Academia de Sănătate

Conf dr Voichița Lăzureanu. Foto: Facebook
  LIVE
Conf.dr. Voichița Lăzureanu, de la UMF Victor Babeș din Timișoara, vine luni, 10 mai, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate pentru a discuta despre modul în care a evoluat pandemia COVID-19 în Vestul țării. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate o vom avea ca invitată pe doamna conf univ dr Voichița Lăzureanu de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, medic primar boli infecțioase la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Vom vorbi despre pandemia COVID-19, desigur, având în vedere profilul doamnei conferențiar și vom încerca să abordăm aspecte ale pandemiei  COVID-19, aspecte specifice legate de Timișoara și de zona de Vest a țării. Dacă îmi aduc bine aminte, de la Timișoara au fost raportate primele cazuri vindecate, îmi aduc aminte și acum doctorul Virgil Musta a apărut la televizor și a spus că a vindecat mai multe cazuri cu tratamentul pe care-l aplica la acea vreme. De atunci, sigur, s-au întâmplat destule lucruri specifice cumva Timișoarei, aș menționa contribuția profesorului Dornel Săndesc, nu numai la nivel loc, ci la nivel național în timpul desfășurării acestei pandemii. De asemenea, au fost anumite măsuri legate în special de un lockdown local care au stârnit destule controverse la vremea respectivă. Tot din Timișoara este și profesorul Virgil Păunescu care a încercat să-și aducă o contribuție importată în această pandemie, cel puțin deocamdată nu a reușit. Dar Timișoara a oferit un model, dacă vorbim de vaccinare, a fost primul oraș care a introdus noțiunea aceasta de maraton al vaccinării. Deci, iată, multe lucruri care caracterizează orașul Timișoara și zona de Vest a României în tipul pandemiei COVID-19, despre care invitata mea ne va vorbi luni”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 10 mai, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel