Calitatea alimentelor în prezent: mâncarea ar trebui să prevină îmbolnăvirile
20 sep, 16:09

Alimente     Fotografii colaj: Pixabay
EXCLUSIV
Prof. dr. ing. Nastasia Belc, Director General al IBA (Institutului de Bioresurse Alimentare) a fost prezentă la emisiunea Academia de Sănătate, moderată de prof. dr. Irinel Popescu, unde a vorbit despre cât de sănătoase sunt alimentele pe care le consumăm în prezent. 

Prof. dr. ing. Nastasia Belc, Director General al Institutului de Bioresurse Alimentare, a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate, moderată de academicianul Irinel Popescu, despre cât de sigure și sănătoase sunt alimentele pe care le găsim în comerț în prezent.

Alimentele ar trebui să prevină îmbolnăvirile

Potrivit ei, este nevoie de educație în ceea ce privește calitatea alimentelor, atât pentru consumatori, cât și pentru producătorii din industria alimentară.

„Calitatea alimentelor, astăzi, este mai bună ca ieri, sau ca în perioadele anterioare, însă suntem mai conștienți de faptul că alimentele trebuie să aibă o calitate bună, să fie hrănitoare, să fie plăcute la gust, să aibă atribute senzoriale bune și să fie - să zicem - un instrument de prevenție împotriva îmbolnăvirilor. Așa ne dorim și așa suntem deja din ce în ce mai conștienți că alimentația reprezintă un factor care poate să prevină îmbolnăvirile și care ne poate ajuta să menținem un statut de sănătate bun”, a explicat ea în cadrul emisiunii.

Detalii despre acest subiect găsiți în materialul video atașat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Greșelile care dăunează inimii femeilor. Cum să le eviți

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?