Bolnavii oncologici în timpul pandemiei COVID-19, cu dr Bogdan Tănase la ACADEMIA DE SĂNĂTATE
07 noi, 21:45

Dr Bogdan Tănase. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Dr Bogdan Tănase, directorul Institutului Oncologic „Alexandru Trestioreanu” din Capitală, vine luni, 8 noiembrie, de la ora 11.00, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a explica ce neajunsuri au întâmpinat bolnavii de cancer de la debutul pandemiei COVID-19.  

„În această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe doctorul  Bogdan Tănase, directorul Institutului Oncologic „Alexandru Trestioreanu” din Capitală. Vom continua turul de orizont al bolnavilor cronici în timpul pandemiei COVID-19 și evident că bolnavii cu cancer au fost una dintre categoriile cele mai importante, cele mai studiate în această perioadă, considerată de la bun început una dintre categoriile cele mai expuse la întârzieri în diagnostic, la creșterea mortalității, la tot ceea ce înseamnă neajunsuri datorate pandemiei COVID-19. Lucru care pare să se confirme”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Dr Bogdan Tănase este medic primar chirurg de chirurgie toracică și chirurgie generală. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 8 noiembrie 2021, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Greșelile care dăunează inimii femeilor. Cum să le eviți

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?