Prof Dr Liana Gheorghe: noutăți despre bolile ficatului. Terapii moderne pentru colangita biliară la Academia de Sănătate, ediție specială

Prof dr Liana Gheorghe. Foto. DC Medical
EXCLUSIV
Prof dr Liana Gheorghe vorbește despre noutățile în bolile ficatului, la ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, difuzată  pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. 

Prof dr Liana Gheorghe, cadru didactic la UMF Carol Davila București și Institutul Clinic Fundeni, este medic primar gastroenterologie, doctor în medicină, personalitate de prestigiu în domeniul hepatologiei, a afecțiunilor inflamatori intestinale cronice și a patologiei pre și post transplant hepatic.

La această ediție specială a Academiei de Sănătate, profesorul Gheorghe, alături de academicianul dr Irinel Popescu, vor vorbi despre noutăți în bolile ficatului. Dezbatere, care începe cu informații despre amenințarea dată de virusul hepatitei B, aduce informații în premieră despre tratamentele inovatoare folosite în colangita biliară.

De asemenea, cei doi experți vor vorbi și despre infecția cu virusul hepatitei C, celălalt inamic major al ficatului, și vom afla și câți români au fost tratați prin contractul cost volum rezultat cu molecule inovative în România.

Realizatorul emisiunii și invitata sa vor aborda și tehnicile de investigație și tratament non-invazive, efectele nutriției asupra ficatului și nevoia de educație nutrițională a populației, dar și bolile autoimune.

Ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate va fi difuzată astăzi, de la ora 11.30, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. Ulterior va putea fi urmărită și aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel