Chirurgia toracică și transplantul pulmonar. Dr. Bogdan Tănase, la Academia de Sănătate

Chirurgia toracica si transplantul pulmonar - Foto: Facebook Bogdan Tanase
EXCLUSIV
Dr. Bogdan Tănase, medic chirurg la Spitalul Oncologic București și președintele Alianței Medicilor, este invitatul zilei la DC Medical.

"Astăzi îl avem ca invitat pe doctorul Bogdan Tănase, medic primar de chirurgie toracică și manager al Institutului Oncologic București.

Vom aborda aspecte ale specialității domnului doctor, anume chirurgia toracică din perspectiva progreselor făcute în ultima vreme, din perspectiva gamei de intervenții chirurgicale care se practică astăzi în Institutul Oncologic București, în secția condusă până nu de mult de dl. prof. Teodor Horvat, care a și creat Școala de Chirurgie Toracică de aici. De aici, vom încerca să ajungem chiar la posibilitatea unui program de transplant pulmonar, plecând de la felul în care se construiește un astfel de program, de la pașii care se fac, de la treptele chirurgiei toracice care trebuie parcurse, până la a ajunge la această ultimă treaptă a acestei specialități.

Vă rugăm să ne spuneți unde se află chirurgia toracică din România, azi, care e gama de intervenții chirurgicale toracice pe care le practicați în clinica dvs. și poate, cu particularitățile unui Institut Oncologic, ce tipuri de cancer abordați prin chirurgia toracică", a spus prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical.

 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel