Calitatea alimentelor și alimentația modernă, cu Prof Dr. Nastasia Belc, la Academia de Sănătate
04 apr 2022, 08:22

Calitatea alimentelor - Prof. dr. ing. Nastasia Belc. Foto: IBA
EXCLUSIV
Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc, este invitata de luni, 4 aprilie, de  la ora 11.00, a prof.dr. Irinel Popescu, la o nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate. 

Prof. Dr. Ing. Nastasia Belc, Director General al IBA (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare) este profesor la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMB) și ne-a vorbit despre calitatea alimentelor și alimentația omului modern.

„Cu doamna profesor vom aborda un subiect desigur important, acela al nutriție, îl vom aborda din perspectiva directorului de Institut de Bioresurse Alimentare, deci vom vorbi mai de grabă despre calitatea alimentelor, despre ce mâncăm în ziua de astăzi, ce pericole reprezintă alimentația modernă din punctul de vedere al celor care, cumva, se ocupă direct de alimente. Nu vom discuta, deci, de nutriție ca atare, asta a fost obiectul altor emisiuni, va mai fi abordat subiectul și în viitor, ci vom discuta, cum spuneam, în primul rând de calitatea alimentelor”, a dezvăluit prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi retransmisă LIVE, luni, 4 aprilie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?