Bolnavii de diabet în pandemia COVID-19. Prof dr Constantin Ionescu-Târgoviște la Academia de Sănătate
15 noi, 01:07

Acad Prof Dr Constantin Ionescu-Târgoviște. Foto: DC News
  LIVE
Prof dr Constantin Ionescu-Târgoviște vine luni, 15 noiembrie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a ne explica ce probleme au întâmpinat pacienții cu diabet în timpul pandemiei  COVID-19. 

„În această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate vom continua să analizăm evoluția bolilor cronice în cursul pandemiei COVID-19. De data aceasta vom vorbi despre diabet și boli de nutriție. Îl avem ca invitat pe prof dr Constantin Ionescu – Târgoviște de la Institutul „Nicolae Paulescu” din București. Diabetul este o boală foarte răspândită, sigur este o diferență între Tipul 1 și Tipul 2 de diabet, dar dacă le adunăm un segment important din populația României suferă de această boală și de aceea și de aceea este important să știm ce s-a întâmplat cu acești numeroși bolnavi în cursul pandemiei COVID-19, ținând cont de faptul că depistarea precoce, diagnosticul, tratamentul, accesul la tratament cu siguranță au avut și ele de suferit din cauza restricțiilor pe care le cunoaștem cu toții”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 15 noiembrie 2021, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Greșelile care dăunează inimii femeilor. Cum să le eviți

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?