Acad Prof dr Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate. COVID-19 în Republica Moldova
15 iul 2020 / 21:35

Acad prof dr Stanislav Groppa. Foto: UMF Chișinău
EXCLUSIV
Reputatul academician prof dr Stanislav Groppa, prorector pentru activitatea de cercetare al Universității de Stat de Medicină și Farmacie din Chișinău vine joi, 16 iulie, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate.

Acad Prof dr Stanislav Groppa este un reputat medic moldovean, doctor în științe medicale, specialist în domeniul neurologiei și geneticii medicale, membru corespondent al Academiei de Științe a Moldovei. 

Prorector pentru activitate de cercetare și șef catedră de neurologie și neurochirurgie la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, dar și cercetător științific principal, academicianul va vorbi, la emisiunea Academia de Sănătate, despre pandemia de COVID-19 în Republica Moldova. 

Emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu va fi transmisă joi, 16 iunie, de la ora 18.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, și va fi reluată pe aceleași canale, luni, 20 iulie 2020, de la ora 11.00.

 

G Ad:

Ştiri Recomandate

4 zodii slabe mental și instabile
Apa de cocos, cum te poate ajuta să slăbești
Cât ar putea trăi oamenii: limita absolută, 150 de ani
3 alimentare care sporesc concentrarea
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri