7 cadouri pe care să NU le faci și să NU le primești niciodată. Baba Vanga a prezis că aduc lacrimi și suferință

7 cadouri pe care sa nu le faci si sa nu le primesti niciodata - Foto: Freepick @ArthurHidden @benzoix
Baba Vanga a spus ce cadori nu ar trebui să faci sau să primești niciodată.

Baba Vanga este cunoscută pentru profețiile pe care le-a lăsat despre lume și viitor.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria, ale cărei predicții vagi s-au răspândit de la moartea ei în 1996, a lăsat o serie de profeții până în anul 5079.

O mulțime dintre predicțiile Babei Vanga s-au adeverit, de la moartea Prințesei Diana, până la președinția lui Barack Obama, Brexit, inundații catastrofale și multe altele. 

Printre vorbele lăsate de ea se află și cele 7 obiecte pe care nu trebuie să le faci niciodată cadou, dar nici să le primești.

Cadourile pe care să NU le faci și să NU le primești niciodată

Poșeta

Baba Vanga ne sfătuiește să nu dăruim niciodată o poșetă goală, pentru că așa îi dai noroc "gol" persoanei pe care ai vrut să o faci fericită. 

Lasă întotdeauna o monedă în ea pentru a o umple de noroc, nu pentru a aduce ghinion proprietarului ei.

Cuțitul

Cuțitul este un cadou pe care este mai bine să îl eviți. În sine, el aduce energie negativă persoanei căreia ai decis să îi faci un astfel de cadou.

Trebuie să se cumpere personal aceste obiecte, deoarece obiectele ascuțite poartă prea multă energie negativă.

Batista

Dacă ai decis să adaugi o batistă la cadoul cuiva, ar fi bine să renunți la ea. Batista este asociată cu multă tristețe și lacrimi, ceea ce înseamnă că vrei să dai asta cuiva. 

Evitați acest cadou care nu aduce fericire.

Mănuși

Ce este în neregulă cu mănușile? Potrivit Babei Vanga, mănuțile pot fi un cadou frumos pentru toată lumea, însă în cazul lor, se fac multe ritualuri și vrăji și este posibil ca cineva să fi făcut un astfel de ritual și să-ți fi dat o energie rea țesută în mănușile pe care le primești.

Prin urmare, acest cadou nu este deloc potrivit.

Perle

Perlele colectează o mulțime de energie negativă, chiar și atunci când cineva le atinge pentru un timp. Imaginați-vă prin câte mâini au trecut perlele până când au devenit un ornament pus pe fereastră pe care îl puteți cumpăra.

Energia negativă din perle este extrem de greu de îndepărtat și, uneori, rămâne în ele pentru totdeauna.

Oglinda

Baba Vanga a spus că oglinda poartă întotdeauna un mister. Este asociată cu multe ritualuri și vrăji, în plus, se crede că poate răpi din tinerețea și frumusețea proprietarului său. 

De aceea, oglinda este unul dintre obiectele pe care trebuie să le cumperi pentru tine însuți.

Ceasul

Timpul este un lucru pe care nimeni nu ți-l poate da sau lua vreodată. Simbolismul ceasului este prea puternic și dacă cineva ți-l mai dăruiește, "cumpără-l" cu câteva monede într-o secundă.

Cu siguranță mulți ați primit sau ați făcut cadou astfel de obiecte până acum. Probabil de acum vă veți gândi de mai multe ori înainte de a face un cadou sau de a primi unul.

Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023

În timp ce mulți speră că vom avea parte de vești bune după atâta haos în ultimii 3 ani, profețiile făcute de Baba Vanga ne bagă puțin în sperieți. 

Printre predicțiile pe care le-a făcut despre anul 2023 se numără:

Bebelușii de laborator

Baba Vanga crede că părinții viitorului vor putea decide culoarea pielii și caracteristicile copiilor lor. 

Explozii nucleare

Baba Vanga a spus că oamenii ar putea vedea explozii nucleare, iar asta ar putea cauza probleme grave lumii. Mai mult, clarvăzătoara a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare, situație de care ne-a fost frică tot anul 2022 din cauza atacului Rusiei asupra Ucrainei. 

Vizitele extratereștrilor

Baba Vanga a prezis că extratereștrii urmează să coboare pe Pământ și să facă o vizită. Mai mult, ea susține că întreaga lume s-ar putea găsi "acoperită în întuneric" și milioane de oameni ar muri dacă extratereștrii vizitează Pământul anul viitor

 Furtună solară

Acel întuneric ar putea face parte dintr-o furtună solară îngrijorătoare pe care a prezis-o Baba Vanga, susținând că în 2023 va fi o furtună solară așa cum lumea nu a mai văzut-o până acum. Încărcăturile electrice care izbucnesc de la Soare pot lovi Pământul, a mai spus ea.

VEZI ȘI: 

Cozonac, rețetă. Sorin Bontea, secretul care-l face fraged și pufos. Unde ai greșit până acum

Friptura și cârnații, cum se gătesc corect. Greșeala pe care ai făcut-o până acum. Ce să faci să-ți iasă friptura FRAGEDĂ pentru Crăciun

De ce ajutăm doar de sărbători și ce să NU faci NICIODATĂ dacă vrei să donezi. Fii mai bun, dar NU doar de Crăciun! Leca: E ILUZIA că faci un lucru bun

Crăciunul, "sărbătoarea BURȚII". Doru Negru: Intoxicație cronică voluntară cu mâncare. Ne-a spus cineva vreodată - NU mai mânca, mă, că mâncarea e OTRAVĂ curată?

Boala tăcută care duce la moarte în câteva săptămâni. Semnul dat de oboseală. Costache: Mulți sunt asimptomatici. Ăsta e primul semn de ALARMĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel