Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. Ștefan Ciurea, la Academia de Sănătate

Tratamentul anticancer - Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Ștefan Ciurea este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Invitatul de luni, 2 ianuarie, al emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical este prof. dr. Ștefan Ciurea, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA.

Invitatul prof. dr Irinel Popescu va dezvălui care sunt ultimele descoperiri legate de Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. 

Profesor dr Ștefan Ciurea a absolvit, în 1996, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA, va dezvălui, la această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, cum funcționează Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. Profesorul este unul dintre cei patru președinți de onoare ai Asociației Societatea Română de Transplant Medular.

"Domnul profesor Ștefan Ciurea este numit director al Programului de Transplant și terapii celulare de la UC Irvine, California, după un parcurs și o experiență anterioară de 12 ani la celebrul centru de cancer din Texas, Centru Oncologic MD Anderson din Houston. Dânsul este unul dintre cei care ajuta programul de Transplant Medular din România în general, din Institutul Clinic Fundeni în particular și unele lucruri, despre care vom vorbi și în emisiune, se întâmplă sau se vor întâmpla și aici cu ajutorul domniei sale", a explicat prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi difuzată luni, 2 ianuarie,  de la ora 11.00, pe Youtube DC Medical și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

AVC: Trei factori de risc majori. Doi provoacă AVC sever

Crossuri externe

pixel