Totul despre alergii, imunologie clinică și pandemia COVID-19, cu Prof dr Carmen Bunu-Panaitescu la Academia de Sănătate
02 ian 2022, 21:57

Prof dr Carmen Bunu-Panaitescu
EXCLUSIV
Prof Dr Carmen Bunu-Panaitescu, doctor în medicină și profesor universitar de alergologie și imunologic clinică, este  invitatul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu. Emisiunea va fi difuzată luni, 3 ianuarie, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00. 

La prima ediție a emisiunii Academia de Sănătate din 2022 o vom revedea pe profesor doctor Carmen Bunu-Panaitescu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, recent aleasă președinte al Societății Române de Alergologie și  Imunologie Clinică.

Aceasta „este o societate care abordează în realitate două specialități, interesante fiecare, și alergologia, și imunologia clinică, în care vom vedea că s-au făcut multe progrese în ambele domenii”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

În cursul emisiunii vor afla, printre altele, ce modalități noi de tratament avem pentru alergii, dar și ce descoperiri s-au făcut în materie de imunologie clinică.

Reputatul alergolog va detalia și modul în care pandemia COVID-19 i-a afectat pe pacienții cu astfel de afecțiuni. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 3 ianuarie 2022, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?