Tonic NATURAL detoxifiant care-ți salvează sistemul imunitar cu miere, usturoi, lămâie și ghimbir. REȚETA

Acest amestec de miere, lămâie, ghimbir și usturoi este un remediu NATURAL excelent pentru cei care doresc să-și stimuleze sistemul imunitar în timp ce sunt bolnavi în timpul sezonului rece și gripal sau pentru a combate rapid o infecție ușoară fără antibiotice.

Combinând usturoi, ghimbir, lămâie și miere veți obține un tonic puternic pentru sistemul imunitar, o rețetă de antibiotic natural care vă va face organismul suficient de puternic și capabil să combată cu ușurință o infecție virală, bacteriană sau cu drojdie.

Beneficiile combinației

Toate ingredientele acestui amestec au proprietăți anti-fungice, antivirale și antibacteriene și funcționează sinergic, ceea ce înseamnă că funcționează și mai bine atunci când sunt combinate. Iată ce efecte au: 

1) Ajută digestia și favorizează detoxifierea. Este, de asemenea, un tonic bun pentru flora tractului digestiv și pentru piele.

2) Excelent pentru infecțiile virale (răceală, gripă). Există, de asemenea, câteva studii care arată eficiența usturoiului împotriva citomegalovirusului, rinovirusului, herpes simplex 1 și 2 pneumonie virală și rotavirus (link direct analiză).

3) Excelent împotriva infecțiilor bacteriene (streptococ, stafilococ, helicobacter pylori, mycobacterium tuberculosis, clostridium, klebsiella și alte bacterii responsabile de infecții ale sinusurilor, urechii, plămânilor și tractului urinar).

4) Excelent împotriva infecțiilor cu drojdie. Atât studiile la animale, cât și cele in vitro au arătat că usturoiul este mai puternic decât nistatina, violetul de gențiană și alți șase agenți antifungici reputați în inhibarea infecțiilor fungice.

5) Amestecarea tuturor acestor ingrediente este mai bună decât folosirea fiecăruia dintre ele separat. Efectul lor benefic este sinergic – după cum arată un studiu (link direct studiu) - ceea ce înseamnă că funcționează și mai bine împreună, sporind proprietățile fiecăruia. De exemplu mierea are proprietatea de a concentra proprietățile medicinale ale celorlalte ingrediente (în acest caz usturoiul și ghimbirul). Și lămâia - ajută la absorbția nutrienților cheie și a antioxidanților.

Cum se face tonicul

Această rețetă pentru stimularea imunității este făcută cu patru ingrediente renumite pentru sănătate:

- usturoi proaspăt, zdrobit cremă,

- ghimbir proaspăt, zdrobit cremă,

- lămâie (întreagă)

- miere (mierea de manuka este cea mai puternică).

Adăugați toate ingredientele tăiate mărunt într-un blender și amestecați câteva secunde până când totul se transformă într-o pastă.

Amestecul conține nu numai suc, ci și fibre din întregul fruct / legumă, ceea ce îl face și mai benefic pentru microbiomul intestinal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel