Testare PCR COVID-19 GRATUITĂ pentru certificatul verde. Cristian Bușoi: Tinerii, dezavantajați. Testele nu pot fi decontate din bani europeni
06 mai 2021, 18:58

Cristian Bușoi. Foto: DC News
Cristian Bușoi a vorbit despre testarea gratuită de tip PCR pentru COVID-19, necesară pentru certificatul digital al celor care nu s-au vaccinat sau care nu au trecut prin boală. 

”În discuțiile și dezbaterile din PE, în ceea ce privește regulamentul privind certificatul verde digital, certificatul COVID-19, a existat și componenta ca tot ceea ce înseamnă testare pentru a se adăuga informația în certificatul digital, să fie gratuită și pentru a nu face discriminări față de persoanele care, în mod gratuit, au beneficiat de vaccinare sau, în mod gratuit, au beneficiat de tratament” a spus europarlamentarul liberal Cristian Bușoi, pentru DCNews, în emisiunea ”Din Culisele Europei”, realizată de Claudia Țapardel. 

El a mai vorbit despre vaccinarea tinerilor, când se por putea vaccina, dar și despre certificatul verde digital sau testarea gratuită. toate aceste informații le puteți găsi pe DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Tratează micoza unghiilor acasă cu doar câteva produse naturale

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?