Soția medicului-erou: este sedat, starea lui e în continuare critică

Incendiu SJU Piatra Neamț
Soția lui Cătălin Denciu, medicul-erou de la Neamț, a declarat, pentru un post TV, că starea de sănătate a partenerului ei de viață e încă critică.

Cătălin Denciu, medicul-erou de la Neamț, se află sedat, în stare critică la Spitalul militar Regina Astrid din Bruxelles, Belgia. Soția acestuia a povestit, pentru Antena 3, că ține legătura cu medicii de acolo și că e, momentan, prematur să se vorbească despre evoluția stării sale de sănătate.

”Țin legătura cu medicii de acolo și mi-au spus că, momentan, prezența mea acolo nu îl ajută cu nimic. Nu pot intra la el, pentru că acolo aș intra în carantină pentru o perioadă de 7 zile și aștept vești pentru perioada asta critică și apoi voi vedea cu plecarea. (...) Cu răbdare... Fiecare zi este o bătălie câștigată”, a declarat soția medicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel